5 nejkrásnějších letních barev pro blondýnky

Ke světlým vlasům krásně ladí široká škála barev. Chystáte se pořídit si přes e-shop nové letní šaty a chtěli byste poradit, který odstín bude právě pro vás dokonalý? Nezapomínejte, že vždy musíte zohlednit tón vlasů a pokožky. Existuje však několik barev, které blondýnám obecně nesmírně lichotí. Aktuálně trendová modrá skrývá také několik odstínů, které nejkrásněji svědčí právě vám. Máte je ve svém svém šatníku?

Přečtěte si také: Všechny odstíny zelené

Vanilková

Dostali jste chuť na vanilkové lattě? Osvěží vás stejně, jako tento kousek váš šatník. Zrovna namísto bohaté pěny dostanete jemně nadýchanou týlní sukni. Elastické šaty mají vrchní část bohatě zdobenou krajkou a v pase decentní zlatý pásek. Vanilková se hodí také pro společenské šaty, zejména v lesklé verzi. Saténové šaty mají v této barvě velice decentní zlatý nádech. Prohlédněte si béžové šaty v dalších odstínech, ale po tělových sáhněte jen v případě, že nemáte moc světlý typ pokožky, aby v nich nezanikla vaše krása. V tomto případě raději vyzkoušejte karamelovou

Béžové krátké šaty s týlní sukní - Mia Dresses >>>

Smaragdová

Přenádherný odstín zelené je jedním z mála, které nosíme v zimě i v létě. Univerzálnost stále oblíbenější barvy ještě povýšily šaty na letní oslavu či párty v luxusním přímořském klubu, ale se správnými doplňky je můžete zrecyklovat i během plesové sezóny. Na takové příležitosti nejkrásněji ladí s černou, ale v létě klidně sáhněte po kožených hnědých pantoflích či sandálech a zlaté bižuterii.

<<< Smaragdové společenské šaty s asymetrickou volánovou sukní - Mia Dresses

Fialková

Oblíbili jste si ji na jaře a vše naznačuje tomu, že ani v létě se jí nemíníte vzdát. Proto v naší nabídce naleznete tuto sezónu fialové šaty ve všech odstínech. Od orchideje přes levandulovou až po výraznou purpurovou. Ze všech tónů této éterické barvy vám jako blondýnce moc sluší odstín něžného jarního kvítku. Dokonale se hodí pro romantické šaty s volány. Hledáte družičkovské šaty pro svatbu? Pohádkový model v jemné fialové je k tomu jako stvořený. Pokud máte hnědé vlasy přemelírované blond prameny, dejte šanci smyslné růžovofialové.

Fialové krátké šaty s volánkovými rukávy - Mia Dresses >>>

Mandarinková

Byl jste vždy přesvědčen, že oranžová není pro vás? Jen jste až dosud neobjevili ten správný odstín. Křiklavé šaty opravdu můžete přenechat brunetkám, zvláště, pokud si i v létě plánujete ponechat světlou pokožku. Ideální volbou pro vás bude výjimečný odstín mandarinky. Je dostatečně výrazná na to, aby zdůraznila váš půvab, ale ne příliš, aby ho překryla. Šaty univerzální velikosti jsou navíc ušity tak, abyste si je mohli uvázat podle sebe. Stačí vám špetka nápaditosti, nude sandálky, zlaté doplňky a máte dokonalý outfit pro letní svatbu. Můžete si být jistá, že budete originální. Uvažte si je v méně formálním stylu a lehoučký materiál oceníte i u moře. 

<<< Oranžové dlouhé šaty na vázání - Mia Dresses

Malinová

Ani červená, ani růžová. Vaší volbou ať je šťavnatá malinová! V obchodech je zastoupena velmi málo, ale přitom jde o barvu, která působí nesmírně přitažlivě a šarmantně. Vlastně si neumíme představit lepší volbu na rande. Určitě v ní nebudete vypadat naivně, spíše žensky a sebevědomě. Pokud ji jednou uvidíte na sobě, tak snadno se jí nebudete chtít vzdát. Budou vaší první láskou krátké šaty s volánkovými rukávy? Ženy milují jejich flexibilitu, kterou umožňuje vázání v pase a pohodlný střih.   

Malinové krátké přiléhavé šaty s volánkovými rukávy - Mia Dresses >>>

Tip navíc: Chladné odstíny modré

Barva léta 2024 přichází ve všech odstínech palety. Víte, která je pro vás správná? Zatímco brunetkám se hodí nejvíce pastelově modrá, blondýnkám sluší všechny chladné odstíny. Ledová modrá krásně vynikne na šatech s netopýřími rukávy, které se letos vrátily do módy. Stejně jako plis, který si se světle modrou také skvěle rozumí. Letní klasikou je námořnická modrá, která tvoří s blond hřívou vskutku zajímavý vizuální kontrast.

 

Modely, které jsme pro vás vybrali, jsou z našeho pohledu dokonalé šaty pro blondýnky. Ale rozumíme, že k tomu, aby byly dokonalé právě pro vás, si je potřebujete odzkoušet. Každá jsme jedinečná a někdy zafunguje konkrétní odstín s barvou našich očí, jindy si umíme dopomoci doplňky. No nezapomínejte, že v případě potřeby jsme vždy připraveni vám šaty vyměnit či vrátit. Stačí, když nám je pošlete do 14 dnů. Všechny potřebné detaily naleznete ZDE.

Pro více jedinečného obsahu ze světa módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.      

Zpět do obchodu