Červené šaty: symbol vášně a ženskosti

Když se řekne červené šaty“, první co si představíme je elegance, sebevědomí a vášeň. Červená barva je známá schopností upoutat pozornost, což při šatech platí dvojnásob. Právě proto by tento módní kousek neměl chybět v šatníku žádné dámy. Nezáleží na vašem věku nebo typu postavy – červené šaty vám budou dozajista svědčit. V dnešním článku vám přestavíme několik jedinečných designů červených šatů, ve kterých budete jednoduše okouzlující.

Přečtěte si také: Modrá pro každou příležitost

Zazařte na pracovní schůzce

Nevíte, co si obléct na pracovní schůzku? Nebaví vás zemité a fádní barvy? V takovém případě sáhněte po zářivých červených šatech. Můžete si být jistá, že vám dodají tu správnou dávku sebevědomí, kterou na důležité schůzce potřebujete. Zvolte si takový střih šatů, který působí decentně. Ideální volbou jsou šaty, které zahalí ramena a kolena, jako například tyto červené přiléhavé midi šaty. S doplňky buďte opatrná – nezapomeňte na elegantní hodinky, jemný náhrdelník, dostatečně pohodlné lodičky a k nim sladěnou kabelku. V takovém outfitu na pracovním setkání jednoznačně zazáříte.

Červené přiléhavé midi šaty >>>

Buďte šarmantní v červených mini šatech

Ráda nosíte mini šaty a cítíte se v nich sama sebou? Pokud ano, dokonalou kombinací jsou mini šaty v červené barvě. Ať už se chystáte na společenskou událost nebo byste se ráda atraktivní oblékli na letní rande, zaměřte pozornost na červené tylové mini šaty. Jedná se o originální módní kousek, ve kterém zaručeně vyniknete z davu. O romantický a atraktivní nádech šatů se postará i krajka, která je zdobí v oblasti dekoltu. Jelikož jsou šaty výrazné, není třeba, abyste váš outfit obohatili extravagantními doplňky. Nejlépe uděláte, sáhnete-li po psaníčce v béžové nebo metalické barvě. Nezapomeňte na jemné sandálky na podpatku a třešničkou na dortu může být rtěnka ve stejném odstínu, jakou mají vaše šaty.

<<< Červené krátké tylové šaty

Svůdná kombinace – červené šaty s rozparkem

Pokud bychom měli vybrat nejsvůdnější barevnou a designovou kombinaci šatů, byly by to červené šaty s rozparkem. Rozparek působí mimořádně přitažlivě, stejně jako červená barva šatů. Právě proto tato kombinace představuje neodolatelný módní kousek, který by ve vašem šatníku neměl chybět, a to zejména pokud ráda upoutáte pozornost. Pro nádech luxusu vám doporučujeme sáhnout po šatech ze saténu, který působí opravdu noblesně. Kombinaci všech těchto prvků představují červené saténové šaty s rozparkem. Pro dokonalý večerní look sáhněte po extravagantních doplňcích a zvolte výrazné kouřové líčení.

Červené saténové šaty s rozparkem >>>

Červené šaty do práce i do města

Hledáte jednoduché šaty, které jsou univerzální a můžete je běžně nosit do práce i do města? V takovém případě pro vás máme skvělý tip pro minimalistické červené šaty. Jedná se o módní kousek, který bude vaší volbou na jistotu v případě, že se budete chtít cítit příjemně a atraktivní, ale nebudete vědět, po jakém outfitu sáhnout. Tyto šaty jsou navíc mimořádně komfortní díky lehkému materiálu a flexibilně nastavitelnému opasku. Buďte přitažlivá a zároveň si dopřejte maximální komfort, který si zasloužíte.

<<< Červené krátké šaty

Červené šaty představují nedílnou součást dámského šatníku již od dob Marilyn Monroe a jejich popularita přetrvává až dosud. Ať už se chystáte na společenskou událost, pracovní schůzku nebo vás čeká běžný pracovní den, v červených šatech zaručeně zazáříte. Inspirujte se tipy na jedinečné módní kousky, které jsme vám představili v dnešním článku.

Pro nejnovější obsah ze světa módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Zpět do obchodu