Cyklamenové midi šaty na letní oslavu

Délka pod kolena oprášila svou zašlou slávu a v létě 2024 je jedním z nejžhavějších trendů. Udělali jsme pro vás výběr oblíbených midi šatů v nejkrásnějších střihech pro ženu každého věku. V barvě, která je královnou letních dnů. Symbolizuje sebevědomí, ženskost a lásku k životu. Zazařte v cyklamenové.  

Přečtěte si také: Všechny odstíny zelené

Ani růžová, ani fialová. Máte v šatníku cyklamenové šaty? Ne každá na ně najde odvahu. Jedinečný odstín dostal název podle nádherného květu a skrývá v sobě několik významů. Najdete se v nich i vy?

  • Sebevědomí: Nápadný odstín miluje žena, která má přirozené sebevědomí a je silnou a asertivní osobností.
  • Ženskost a elegance: Cyklamenová reprezentuje ženský půvab.
  • Hluboké emoce: Ženy, které mají v oblibě tuto barvu, prožívají lásku naplno. Jsou něžné a vášnivé.
  • Umělecké cítění: Cyklamenová se spojuje s kreativitou a působí inspirující.
  • Optimismus: Pokud ji milujete, pak milujete i život samotný.

Energická barva je v našem e-shopu velmi oblíbená, proto jsme i letos zahrnuli do nabídky několik krásných modelů letních šatů, i v aktuálně trendové střední délce. Jen těžko byste hledali přitažlivější spojení, než je kombinace midi a cyklamenové. A platí to, jestli máte 20, či 50. Pokochejte se výběrem nejkrásnějších střihů pro všechny věkové kategorie sebejistých žen.

20+

Kdy, ne-li v tomto věku vyzkoušet všechny pestré barvy?! Kromě toho si můžete dovolit vysoké rozparky, týlní sukni i hluboké výstřihy. Midi délka šatů vyváží všechny krásné dívčí rozmary a dodá vám dávku vážnosti.

30+

Ve třicítce už většinou dbáme více na eleganci než snahu na první pohled zaujmout. Chceme nosit šaty, ve kterých se cítíme pohodlně a které zároveň podtrhnou naši přirozenou krásu. Krajkové šaty zvýrazní pěkný dekolt a na zádech mají poutavou šněrovačku. Tylové šaty něžně zahalí ramena a zvýrazní vosí dřík. Šaty s rafinovaně použitým šifonem dokonale definují ženské křivky. Všechny působí romanticky, ale zároveň už tak trochu zrale.

40+

V tomto věku už dokážeme naplno ocenit dokonalost skrytou v jednoduchých střizích bez zbytečných prvků. K nejoblíbenějším modelům sezóny, zvláště v této barvě, patří midi šaty s volány a áčkovou sukní. Do práce se hodí užší byznys střih, na společenskou událost zase elegantní šaty s mašlí.

50+

Překrytá ramena, střih, který neodhalí příliš a decentní ozdoby. Pokud je to přesně to, co hledáte, zaujme vás trojice modelů, z nichž každý je dokonalou volbou pro svatební mámu nebo jako šaty na biřmovku či oslavu významného jubilea. Ani jednomu nelze upřít praktičnost – zavinovací šaty se dokonale přizpůsobí vašim potřebám, šaty z elastického materiálu zvládnou protančené noci a vzdušné plisované šaty i horka letních dnů.

 

Zastáváme názor, že každá žena si může obléct takové šaty, na jaké se cítí. Výběrem šatů ve smyslné cyklamenové jsme vám chtěli připomenout, že krásné a půvabné můžeme být v každém věku.

Pro více jedinečného obsahu ze světa módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Zpět do obchodu