Do práce v barvách podzimu

Venku to hraje všemi barvami, zatímco vašemu šatníku dominuje černá? Oživte ho pestrými odstíny, jaké umí namíchat jen toto krásné období. Zahalte se do oranžové, hnědé, bordó, či tlumených odstínů zelené a podzimní deprese nemá šanci! Nakombinujte si outfit do práce, který dokáže na počkání zvednout náladu. Naše sukně, šaty i overaly ladí dokonale s kotníkovými kozačkami i mokasíny.

Přečtěte si také: Back to business: Elegantní halenky, sukně a body

Elegantní v bordó

Rafinované v každém detailu. Tyto podzimní šaty jsou do práce jako stvořené. Tak akorát dlouhé, přiměřeně elegantní a ještě k tomu neskutečně pohodlné. Materiál je jemně elastický a vzadu se zapínají zipem. Jejich speciálním rysem je nařasený sexy výstřih. Pokud by se vám na podzim sešly alespoň jedny nové šaty do práce, tak rozhodně tyto! Se správnými doplňky zastoupí také koktejlky na firemní večírek.

Bordové midi šaty s nařaseným výstřihem - Mia Dresses >>>

Šmrncovní v zelené

Barva smaragdu se hodí pro každou sezónu. Krásně ladí se všemi základními barvami – bílou, béžovou i černou. Právě její kombinaci s nejtmavší barvou spektra máme rádi v chladnějších měsících. Oplývá elegancí, která není tuctová. Sáhnete-li po sukni v tomto odstínu, snadno ji zkombinujete s černou koženkovou budnou a jednoduchým topem či rolákem. Ležérnost jí dodávají praktické kapsy a za zmínku stojí tyl našitý z vnitřní strany, který udrží její áčkový tvar. V nabídce ji najdete také v nádherném bordó odstínu.   

<<< Smaragdová áčková krátká sukně - Mia Dresses

Nepřehlédnutelná v oranžové

Na rozhraní energické červené a zářivě žluté vznikají odstíny výjimečné oranžové. Příroda ji miluje a tento podzim budete i vy! Sakové šaty si naše zákaznice ve všech barvách velmi oblíbily. Pokud jste je objevili až v tomto období, nebojte se namísto základních barev sáhnout po odvážné oranžové. Hravě ji zkombinujete s hnědou i černou. Navíc, přestože jsou mini šaty v sakovém vzhledu pořádně sexy, elastický materiál zaručuje, že budete celý den v pohodlí. 

Oranžové krátké šaty s dlouhými rukávy - Mia Dresses >>>

Originální v hnědé

Že nejste zvyklá nosit na podzim overaly? Náš model byl navržen speciálně pro toto období. Proč by to každý den musely být jen kalhoty, halenky a šaty? Přineste do práce atmosféru přehlídkových mol! Pohodlný podzimní overal širšího střihu se s elegantními doplňky hodí i pro rodinnou oslavu. Jeho styl snese kotníkové kozačky na podpatku, ale také nízké mokasíny. 

<<< Hnědý overal s šifonovými rukávy - Mia Dresses

Stylová v olivové

Dokonalé spojení pohodlí a elegance. Ležérní podzimní šaty v košilovém vzhledu mají praktické šněrování v pase, které vyformuje postavu, a ideální délku do kanceláře. Typická barva podzimu perfektně ladí se zlatými doplňky. Do práce je noste s lodičkami, na běžný den klidně is bílými teniskami. Prohlédněte si všechny detaily ve videu.

Olivové krátké šaty - Mia Dresses >>>

 

Zařaďte do svého šatníku na podzim alespoň jednu zářivou barvu a uvidíte, jakou změnu to přinese. Odstíny padajícího listí jsou dobře kombinovatelné a vyzařují speciální energii. Staňte se tou, která bude v kanceláři za stylovou.

Pro nejnovější obsah ze světa módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Zpět do obchodu