Dokonalé letní maxi šaty

Pro horké dny jsou ideální volbou. Působí bohémsky i étericky a ve správném střihu i pořádně sexy. Šaty sahající ke kotníkům mohou být lehké a vzdušné, ale i přiléhavé. Hodí se na procházku po pláži, uličkami historických center velkoměst i na párty u bazénu. Vybrali jsme pro vás ty nejkrásnější modely léta 2024. Poradíme vám, které si vybrat pro váš typ postavy a jak je nosit pro různé příležitosti.

Přečtěte si také: Ideální materiály na léto

Božské křivky

Dokonalou siluetu vám vyčarují přiléhavé šaty naprosto jedinečného střihu. Je tak rafinovaný, že i nízkým ženám dokáže opticky prodloužit postavu. Hluboký výstřih, vysoký rozparek a průstřihy v pase jsou detaily, které v kombinaci se správnými botami dokážou zázraky. Pokud si nepotřebujete přidat centimetry vysokými podpatky, můžete zvolit i výraznější přezky či jiné ozdoby. Vzadu se zapínají nenápadným zipem a přestože zahalí celou postavu, i při pohledu zezadu dokonale zdůrazní vaše křivky. Materiál je elastický a jemně třpytivý.

Zelené přiléhavé šaty s výřezy - Mia Dresses >>>

Elegance v přímořském stylu

I šaty na pracovní schůzku mohou mít v létě nádech dovolenkové pohody. Formálnost luxusního materiálu a elegantního pásku vyvažuje maxi délka s rozparkem a romanticky volné rukávy. Šaty v neutrální barvě se přímo nabízejí k množství příležitostí, ale pokud máte raději barvy, ve stejném střihu u nás najdete také světle modré šaty. Pro inspiraci si prohlédněte také další letní šaty, které bez problémů zapadnou do pracovního prostředí.

<<< Hnědé volné šaty s rozparkem - Mia Dresses

Tajemná amazonka

Pokud by koktejlky mohly být v maxi délce, vypadaly by takto. Tyto šaty nejsou ani společenské, ale ani běžné. Hodí se pro všechny příležitosti, které jsou pro vás výjimečné. Přiléhavé šaty po kotníky v tajuplném smaragdovém odstínu jsou spojením elegance, sofistikovanosti a ženského půvabu. No pokud máte raději světlejší odstíny, v našem e-shopu jsou dostupné i jako třpytivé šaty v něžné starorůžové

Smaragdové přiléhavé šaty s výřezy - Mia Dresses >>>

Svěží vítr

Vzdušné maxi šaty s volány a plisovanou sukní vnesou do vašeho šatníku eleganci a ženský šmrnc. Jejich pohodlný volný střih s gumičkou a vázáním v pase sedne na různé typy postavy. Úžasně všestranný kousek vás v létě dokáže zachránit ve všech situacích. Se sandálky na nízké podešvi si tyto lehké letní šaty můžete vzít přes den do města, s podpatky i večer na párty u bazénu. Dostupné také v béžové a smetanové barvě. Pokud hledáte plisované šaty v podobném stylu, ale vhodné pro více nóbl příležitosti, prohlédněte si detaily šatů s nadýchanými rukávy.    

<<< Světle modré volné šaty s plisovanou sukní - Mia Dresses

Letní must-have

Pokud ještě v šatníku nemáte květované maxi šaty, toto léto je načase to změnit. Drobné i velké květiny, zářivé barvy i něžné pastely… rozmanité vzory a barvy ulahodí i té nejnáročnější ženě. My jsme pro vás vybrali pro každou příležitost jedny. Modré šaty s rukávy oceníte v létě v práci, růžové saténové se hodí pro romantickou večeři. Dlouhé šaty s rozparkem v kombinaci zelené a růžové jsou dostatečně noblesní i pro významnější oslavu a růžové s etno vzorem jsou dokonalé šaty na dovolenou.

Žluté květinové šaty s volnými rukávy - Mia Dresses >>>

 

Svou největší slávu zažívaly dlouhé šaty v uvolněných 60. a 70. letech. Nám zůstali jako vzpomínka na bohémské období, kterou dnešní návrháři přetvářejí podle moderních pravidel. Objevte nové styly také v nabídce dlouhých společenských šatů a vyberte si maxi šaty podle svých představ.

Pro nejnovější obsah ze světa módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Zpět do obchodu