Dokonalé šaty pro zrzky: Jaké barvy vám nejvíc sluší?

Obdařila vás příroda výjimečnou barvou vlasů? Možná ji občas při výběru oblečení proklínáte, neboť máte pocit, že kombinace ohnivé hřívy a světlé pokožky vás v módě omezuje. Pravdou je, že můžete nosit všechny barvy. Tajemství je v konkrétním odstínu. Volbou toho správného dosáhnete, že budete zářit jako žádná jiná. Některé jsou totiž pro rusovlásky jako stvořené! Tušíte, které barvy svědčí světlé pokožce více než klasická bílá, červená či černá? Věříme, že po přečtení tohoto článku bude Vaše letošní plesová volba jasná!   

Přečtěte si také: Do práce v barvách podzimu

Klasická zelená

Snad neexistuje barva, která by byla na stránkách ženských časopisů jako módní tip pro rusovlásky zmiňovaná častěji. Ani my vám nebudeme tvrdit opak. Zelená barva je opravdu v mnoha odstínech pro rusovlásky správnou volbou. A platí to i u zemitých odstínů, které jim obecně velmi sluší. Ze všech však vyniká olivová, která bude slušet všem odstínům červených vlasů. U ostatních neutrálních tónů hrozí, že v nich tak trochu zaniknete, proto jsou pro vás správnou volbou například pro podzimní či zimní oblečení. Pokud však hledáte šaty na ples, vaší světlé pokožce nejvíc polichotí právě tento výjimečný odstín zelené. Navíc je oblíbená i v aktuální sezóně, proto u nás naleznete v olivové i šaty na běžné nošení.  

Zelené saténové šaty s odhalenými zády - Mia Dresses >>>

Jak nosit základní barvy?

Sněhově bílá, krvavě červená či černá? Pro mnohé ženy jsou tyto barvy základním pilířem šatníku, což ovšem neznamená, že to musí být i váš případ. Zejména pokud zjistíte, že jejich méně výrazné tóny vám svědčí mnohem více. Ivory odstín bílé či krémová jsou pro ženy se světlým fototypem lepší volba než zářivá bílá. Z palety červených barev je pro vás vhodná burgundy či vínová, která vždy na podzim patří mezi top trendy sezóny. Vytvoříte tak sofistikovaný, monochromatický vzhled, který nenaruší celkový dojem tak, jak to dokážou ty nejvýraznější tóny červené. Navíc se svou nepopiratelnou elegancí hodí také pro šaty na vánoční večírek. Černá je klasika, o tom není pochyb. Nebudeme vás přesvědčovat, abyste ji nenosili, ale pokud se chystáte na významnou společenskou událost a královna všech barev je pro vás tradiční volbou, zkuste si letos obléknout místo ní tmavě šedou. Sama uvidíte, jaký dojem to ve vás zanechá.

Módní třpytky

I vy se letos chystáte podlehnout trendu flitrovaných šatů? Směle do toho. Se třpytkami na společenských událostech nikdy neuděláte krok vedle a je pravda, že už nějakou dobu jsou oblíbené ještě více než obvykle. K mahagonovým vlasům vám z metalických tónů sluší více teplé odstíny než chladná stříbrná. Zlatá a bronzová nechají vaši hřívu krásně vyniknout, ale skvělou volbou bude pro vás i v tomto případě odstín zelené. Třpytivé šaty dnes můžete mít již v různých barvách, ale mentolová zůstává stále originální volbou. Stejně jako petrolejová, které je ve flitrovaném provedení opravdu obtížné odolat. 

<<< Zlaté flitrované midi šaty - Mia Dresses



Chce to barvy!

Chystáte se letos zazářit v barvách, které poutají pozornost na míle daleko? Pak vás potěšíme informací, že oblíbené odstíny plesových šatů, jako jsou královská modrá či smaragdově zelená, jsou pro rusovlásky dokonalá volba. Kromě toho bude s barvou vašich vlasů krásně kontrastovat levandulová, ve které budete nejen jedinečná, ale také éterická.

Všechno, co je výjimečné poutá pozornost více než to všední. Myslete na to vždy, když budete mít chuť přebarvit se na hnědo či blond. Pokud jste do vínku dostali zrzavý odstín vlasů, noste jej s hrdostí. No v případě, že máte jednu ze zbylých dvou barev a už nějakou dobu přemýšlíte nad změnou, možná bude mahagonová vaším novým oblíbeným odstínem. Na podzim je ten správný čas jít do toho!

Chcete-li být vždy včas informována o aktuálních módních novinkách, sledujte nás na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube

Zpět do obchodu