Back to business: Elegantní halenky, sukně a body

Příchod září ohlásil návrat formálního stylu. Podzimní outfity do práce však dokážou být stejně zajímavé jako ty letní. Mějte v šatníku po ruce kousky, se kterými bez námahy vytvoříte vždy pestré kombinace. Nikdy nevíte, kdy během dne nastane situace, při které bude hrát vaše oblečení opravdu důležitou roli. Nečekaný videohovor, týmová porada, důležité obchodní setkání či pracovní oběd se šéfem… vybavte se kousky, se kterými budete každé ráno kráčet do práce radostí.

Přečtěte si také: Byznys šaty: elegance a profesionalita v každodenním životě

To, co máme na sobě, ovlivňuje vždy i naši náladu. Jistě uznáte, že v pracovním oblečení trávíme příliš mnoho času na to, abychom se v něm necítili dobře. Vybrali jsme pro vás ty nejkrásnější body, halenky a sukně, které splňují pracovní dress code, a zároveň jsou velmi pohodlné. Kromě toho z nich dokážete vykouzlit nápadité variace. Podzim miluje hravost a barvy, ale její příchod je zároveň oslavou návratu klasické elegance. Ať už máte náladu na kterýkoli styl, v naší nabídce naleznete oblečení, ze kterého jednoduše vytvoříte outfit do kanceláře, který bude zároveň velmi ženský a uhlazený. A pokud nás zářijové počasí opět zaskočí letními teplotami, zachrání vás toto univerzální černé body.  

Černé body s volánky - Mia Dresses >>>

Základní kousky

Neutrální barvy jednoduše patří k formálnímu stylu. Existují dokonce profese, kde si nic mimo jejich škálu ani nemůžete dovolit. Dobře kombinovatelný top je stavebním pilířem šatníku ženy, která se chce každý den obléknout vkusně, aniž by stála před skříní dlouhé minuty. Elastické body z jemného materálu sladíte lehce k džínám, elegantním kalhotám i tužkové sukni. Pokud nerada nosíte výstřihy, komfortnější pocit vám v práci zajistí podprsenka typu bandeau.

V barvách podzimu

Dopřejte svému šatníku malé osvěžení – oslavte nejbarevnější období roku kouskem, který vás rozzáří! Sytá červená, švestková či barva smaragdu… tyto výjimečné odstíny si vždy s příchodem podzimu vybojují v ulicích své místo. Dejte jim i vy šanci v podobě novinek sezóny. Šikovné body, elegantní halenka či áčková sukně jsou nyní novými must-have kousky. Oblíbený typ sukně s kapsami u nás seženete v různých délkách. Do kanceláře se hodí zejména po kolena či midi.

Hravá byznys móda

Oblečení do práce nemusí být nudné. Profíčky byznys stylu znají malý trik, díky kterému je jejich outfit pokaždé dokonale vyskládán. Základní kousky kombinují s prvky, které jim dodají punc jedinečnosti. V praxi to funguje takto: Zvolíte-li klasickou tužkovou sukni, doplňte ji blůzkou, která nikoho neunudí. A naopak, k základním topům volte hravější áčkové střihy či aktuálně trendový plis. Šedá skládaná midi sukně je novinkou naší nabídky, která splňuje všechny aktuální trendy a přizpůsobí se i podzimním vrtochům počasí. Když teploty vystoupí výše, postačí vám jednoduchý top a sandálky, v zimě k ní lehce sladíte rolák, halenku či svetřík a kotníkové kozačky. Nebojte se ani méně tradičních barevných kombinací.

 

Formální oblečení nemusí být vždy synonymem pánského stylu. Máte-li náladu obléknout si dnes kalhoty a volnou košili, směle do toho! No pokud zase zítra budete mít chuť přidat svému outfitu špetku ženského šarmu, zavítejte do našeho e-shopu, kde naleznete půvabné topy a body i elegantní sukně. Pamatujte, že nejen chytrým, ale i dobře oblečeným ženám patří svět! Každý den je ten správný k tomu, abyste dosáhli životního úspěchu, tak buďte připraveni.

Viděli jste už naše nová videa? Podívejte se, jak vaše vysněné šaty vypadají „naživo“ na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Zpět do obchodu