Ideální materiály na léto

Teploty stoupají do závratných výšin a vy dokola řešíte dilema, co na sebe? Potřebujete zvládnout horký den v práci, cítit se po celou dobu svěže na letní svatbě přítelkyně či užít si dovolenou v pohodlí? Ať už hledáte letní šaty pro jakoukoli příležitost, podívejte se lépe na použité materiály. Některé látky jsou lehoučké jako pírko a můžete se na ně spolehnout iv největších vedrech. Tušíte, které to jsou?

Přečtěte si také: Nejsexy šaty léta 2024

Chladivý satén

Nic nám nedaruje a prozradí každý náš prohřešek, ale přesto ho milujeme. Řeč je, jak jinak, o saténu – jednom z nejluxusnějších materiálů, který má svůj původ v Číně. Jeho jemnost a chladivý dotek si již v období renesance oblíbily Italky a Francouzky, které patřily k evropské aristokracii. Nečekané popularitě se těší také u současných žen, a to po celém světě. Toto léto zcela ovládl obchody s oblečením. Najdete v nich sukně i topy, ale pro speciální příležitosti se hodí dlouhé saténové šaty. Vybrali jsme pro vás nejzajímavější modely z naší aktuální nabídky. Ze všech vynikají přiléhavé šaty asymetrického střihu, který nejvíce polichotí ženám s atletickým typem postavy. Ostatní tři jim nezůstávají nic dlužné. Zepředu působí klasicky, ale všechny mají originálně řešenou zádovou část. Na které jste zvědavá nejvíc? 

Starorůžové lesklé přiléhavé šaty s rozparkem - Mia Dresses >>>

Vzdušný šifon

S jeho použitím se setkáváme zejména při společenských šatech, ale ze šifonu mohou vzniknout i pohodlné šaty na léto. Starorůžový model volného střihu patří k těm, které si každý rok přibalíte na dovolenou u moře. Šaty z šifonu jsou totiž vždy pohodlné, lehounké a, v neposlední řadě, i velmi ženské. Pokud se chystáte na roli družičky, z hlediska střihu i barvy jsou ideální volbou mentolové šaty s vázáním kolem krku a vysokým rozparkem. Díky vzdušnosti si šifonové šaty zamilovaly i ženy, které z jakýchkoli příčin volí raději šaty s rukávy. Myslíme i na vás – na výběr máte několik svěžích letních barev.     

<<< Starorůžové volné šifonové šaty - Mia Dresses

Jemná viskóza

Má všechny vlastnosti materiálů ideálních pro letní období - vzdušnost, lehkost a jemnou texturu. Asi proto se z viskózy často vyrábí romantické letní šaty. Pokud je právě toto váš styl, podívejte se do detailů promyšlený střih šatů s květinovým potiskem či napohled jednoduché, ale nesmírně sexy starorůžové šaty na ramínka. Oblíbený model šatů s překládaným výstřihem a volně padlými rukávy máme dostupný v různých barvách. Z vizkózy jsou vyrobeny také variabilní šaty univerzální velikosti, které si můžete uvázat podle vlastní fantazie.  

Smetanové květinové šaty - Mia Dresses >>>

 

Léto je obdobím, kdy se chceme oblékat víc nápaditě, něžně i sexy. Ale když se po pár minutách na nás začne lepit oblečení, jediné, po čem toužíme, je cítit se opět svěže a pohodlně. Buďte proto o krok vpřed a sáhněte po materiálech, které vás nezradí, ani když rtuť teploměru šplhá nad 30 °C. Najděte své nové oblíbené letní šaty u nás.

Pro nejnovější obsah ze světa módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Zpět do obchodu