Jak vybrat luxusní šaty na svatbu?

Byla jste pozvána na svatbu a nastal čas výběru vhodného outfitu? Ráda byste působili elegantně a noblesně? Pokud ano, sáhněte po luxusních šatech na svatbu, které se o váš vytoužený vzhled postarají. Mějte na paměti, že průběh svatby je zdokumentován na svatebních fotografiích, které zvěční jak cenné vzpomínky, tak i váš vzhled, proto výběru vhodných šatů věnujte dostatek pozornosti. V dnešním článku vám představíme luxusní šaty na svatbu, ve kterých budete jednoduše nepřehlédnutelná.

Přečtěte si také: Výprodej společenských šatů

Zazařte v elegantní královské modré

Pro dosažení luxusního looku je důležitý nejen výběr vhodného střihu a materiálu šatů, ale také výběr správné barvy. Mezi jednu z noblesních barev patří královská modrá, která svědčí dámám každého tónu pleti. Hledáte-li luxusní šaty na svatbu, volbu na jistotu pro vás mohou představovat originální přiléhavé šaty v královské modré. Jejich střih je jedinečný, díky čemuž vyniknete z davu. O váš atraktivní look se postará také vysoký rozparek, který decentně odhalí krok. Poutavě působí také řasení v oblasti pasu, které krásně tvaruje ženské křivky. Ke královsky modré doporučujeme sladit minimalistické metalické šperky a psaníčko v jemném, krémovém odstínu. Pokud vás zaujal střih šatů, ale preferujete méně výrazné barvy, sáhněte po starorůžové nebo světle modré variantě.

Modré přiléhavé šaty s rozparkem >>>

Spojení romantiky a luxusu

Ráda působíte něžně a romanticky? Hledáte luxusní šaty na svatbu, které z vás takovou dámu vykouzlí? Tento look můžete docílit velmi jednoduše - stačí, když si zvolíte vhodné šaty. Něžně a žensky působí zejména jemné barvy, mezi nimiž jednoznačně dominuje starorůžová. Jedná se o univerzální barvu, kterou jednoduše sladíte s různými doplňky a navíc působí mimořádně elegantně. Pokud jste byli pozváni na svatbu v létě, vhodnou volbou jsou krátké šaty. Luxusní šaty, které jsou jako stvořené pro letní svatbu, představují krátké starorůžové šaty s brožem – jde o módní kousek, který působí romanticky a přitažlivě. Díky výrazné brože není zapotřebí kombinování extravagantních doplňků. Postačí vám perleťový náramek sladěný s náušnicemi a zdobená crossbody kabelka.

<<< Starorůžové krátké šaty s růžemi

Satén – synonymum elegance a noblesy

Ráda byste si pořídili hedvábné šaty, ale nejste do nich ochotna investovat stovky eur? Máme pro vás alternativu v podobě saténu, který se vyznačuje podobnými vlastnostmi jako hedvábí. Výhodou saténu je zejména jeho cena, která je v porovnání s hedvábím několikanásobně nižší. Saténové šaty tedy představují dokonalou volbu, pokud jde o výběr luxusního outfitu pro svatbu. Eleganci zajistí nejen saténový materiál, ale také délka šatů – proto vám doporučujeme sáhnout po dlouhém střihu. Pokud hledáte módní kousek, který je originální, zvolte si šaty s odhalenými zády a jedinečným prvkem, jakým jsou stuhy svázané do mašle. 

Zlaté lesklé šaty s odhalenými zády >>>

Trendy luxusních šatů na svatbu

Mezi aktuální trendy ve světě svatebních outfitů patří zejména minimalismus. Proto sáhněte po šatech, které jsou jednobarevné, případně dvoubarevné. Vyhněte se výrazným vzorům, jakými jsou například zvířecí vzory. Inspirujte se vintage stylem a nebojte se sáhnout po designech, které mají vysoký rozparek nebo odhalená záda – právě takové šaty působí mimořádně atraktivní a žensky. Mějte na paměti, že pravidlo „méně je více“ platí i ve světě módy. Šaty na svatbu si vybírejte pečlivě a v úvahu berte prostředí, ve kterém se bude svatba konat, jakož i roční období a v neposlední řadě vaše preference.

<<< Starorůžové přiléhavé šaty s rozparkem

Luxusní šaty na svatbu se postarají o váš noblesní vzhled, díky kterému se během této vyjímečné události budete cítit příjemně a sebevědomě. Výběru vhodných šatů věnujte dostatek pozornosti a zvolte si ty, které jsou v souladu s aktuálními trendy a s vaším vkusem. Pokud byste si výběr šatů ráda zjednodušili, nechte se inspirovat tipy z dnešního článku.

Pro nejnovější obsah ze světa módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Zpět do obchodu