Jednoduchá svatba neznamená nudné šaty

Děsí vás představa honosné oslavy s desítkami hostů, luxusně vyzdobeným sálem a atmosférou připomínající galavečer, jehož hlavní hvězdou máte být vy? Nepodléhejte tlaku a užijte si svůj velký den podle sebe. My vám k tomu nabídneme šaty, které budou dostatečně elegantní, vkusné, ale ne zbytečně okázalé… zkrátka dokonalé. Plánujete menší obřad v kostele, na úřadě nebo vám učarovala představa svatby na pláži či v romantické zahradě? Každému prostředí bude slušet jiný styl šatů a my máme po ruce hned několik krásných modelů.

Přečtěte si také: Svatební šaty pro každý typ postavy

V rámci společenských šatů je svatební oblečení jedno velké téma. Svatební máma, družička i vzdálená teta… každá pozvaná žena řeší, co na sebe, ale zároveň je všem jasné, že nejdiskutovanějším oděvem budou šaty pro nevěstu. A nic na tom nemění fakt, že místo megalomanské oslavy plánujete jen menší obřad v kruhu nejbližších. Určitě proto svým svatebním šatům věnujte pozornost, jakou si zaslouží. Kostel, úřad, zahrada či pláž… každému prostředí svědčí jiný styl, ale jedno je jisté – každá nevěsta potřebuje najít své dokonalé bílé šaty.

Svatba na úřadě

Jednoduchá elegance

Obřady ve svatebních sálech místních institucí jsou méně formální než svatby v kostele a vaše šaty tak nebudou podléhat takovým přísným pravidlům, ale úřední prostředí přesto vyžaduje dávku noblesy. Nadčasová elegance je přesně tím stylem, který sem dokonale zapadne. Pokud jste věrná klasice, sáhněte po jednoduchých svatebních šatech. Projmutý střih na ramínka ozvláštnil vkusný rozparek. Vlasy si k nim uvažte do tradičního drdolu, dolaďte doplňky a máte svatební outfit, kterým určitě nic nezkazíte. Pohodlnější alternativou jsou šaty na ramínka s týlní sukní. Z naší nejnovější kolekce pro vás vybíráme také dva aktuální hot trendy svatební módy - mohutný volán a průsvitné materiály.

Bílé přiléhavé šaty s rozparkem - Mia Dresses >>>

Svatba v zahradě

Bohémský styl

Uvolněná atmosféra obřadů pod širým nebem láká stále více snoubenců. Přizpůsobte jí i své šaty! Krajka a boho střihy jsou v tomto případě ideální volbou. Oblíbeným kouskem naší nabídky se staly dlouhé padavé šaty s krajkovým živůtkem a zvonovými rukávy. Zaujmou také ženy, které mají v módě rády retro prvky. Připomínají časy hippies, ale s detaily podřízenými představám žen 21. století. Netradičně je pro vás v nabídce máme také v největších velikostech. Sexy alternativou jsou přiléhavé šaty s řasením v oblasti boků. Pokud toužíte po netradičních svatebních šatech, originální nevěstou budete určitě v krátkých svatebních šatech či v šatech, které nebudou jen bílé. Troufnete si zazářit?

<<< Bílé šifónové šaty s krajkou a zvonovými rukávy - Mia Dresses

Svatba na pláži

Antický střih

Slunce, písek, moře a vy dva… je to vaše představa ideální svatby? Tak pravděpodobně nehledáte svatební šaty s dlouhou vlečkou či sukní a lá patrový dort. Určitě více vás osloví šaty s pohodlnou lehounkou sukní z šifonu či tylu. Uvolněný styl ještě podtrhnou romantické prvky či rozparky. Pokud hledáte zlatou střední cestu a toužíte po šatech, které jsou elegantní a sexy, ale zároveň jednoduché a poněkud éterické, prohlédněte si náš nový model, jehož největší předností je rafinovaný střih.

Bílé šifonové šaty s rozparkem - Mia Dresses >>>

Svatba v kostele

Princeznovské šaty

Odjakživa jste věděli, že ke svému budoucímu manželovi odkráčíte před oltář? Ke svatbě v kostele určitě patří romantické šaty se sukní jako pro princezny. Pokud však plánujete menší svatbu a nechcete nic příliš noblesního, v našem e-shopu najdete dostupné svatební šaty jako z pohádky. Kromě toho je později můžete využít také jako plesové. Upřednostňujete klasiku? Prohlédněte si korzetové šaty s týlní sukní. Pokud hledáte něco víc in, nechte se zlákat trendem nadýchaných rukávů. A možná vás překvapí, že romanticky mohou působit i minimalistické šaty s dlouhými rukávy, které jsou pro prostředí kostela jako ulité. Určitě vás potěší fakt, že ani za jedny z těchto šatů nezaplatíte více než 3 000 Kč. 

<<< Bílé tylové šaty s krajkou - Mia Dresses

 

Možná jste vždy toužili po malé svatbě, kterou si užijete v kruhu nejbližších a možná jste se pro ni rozhodli z praktičtějších důvodů. V každém případě budou svatební šaty pravděpodobně těmi nejkrásnějšími, jaké si kdy obléknete. Kterým dovolíte ukrást vaše srdce?

Pro nejnovější obsah ze světa módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Zpět do obchodu