Modrá pro každou příležitost

Nevěříme, že existuje žena, která by ji neměla ve svém šatníku. Modrá je v módě jednou z nejpopulárnějších barev, a to docela oprávněně. Paleta jejích odstínů nemá konce a každá žena si v ní najde právě ten, který se nejlépe hodí k její pokožce, barvě vlasů či očí. Kromě toho lze velmi dobře kombinovat. Modrá je prostě sázka na jistotu – můžete si ji obléct leckdy a vždy to bude dobrá volba.

Přečtěte si také5 nejkrásnějších letních barev pro blondýnky

Světlé odstíny se spojují s čistotou, tmavší s prestiží. Přesvědčte se, že po modré se vyplatí sáhnout, zda si vybíráte šaty do práce, na rande nebo významnou společenskou událost.

Pracovní oběd

Stabilita, důvěryhodnost a profesionalita – to vše jsou asociace, které vyvolává modrá barva. Právě proto si ji i vy budete chtít nejblíže obléknout na pracovní pohovor či setkání s obchodním partnerem. Modré byznys šaty mají své místo v jakémkoli pracovním prostředí. Pokud máte ráda klasiku, sáhněte po šatech oblíbeného střihu, který je formální, ale zároveň nesmírně šarmantní. Překrytá ramena a délka po kolena jim dodávají vážnost, zatímco srdíčkový výstřih a detailní prošívání budou sexy tečkou vašeho vzhledu. Pokud iv pracovní módě ráda následujete trendy, prohlédněte si detaily ultramoderních asymetrických šatů s výřezem na zádech. Dostupné ve svěžím, nebesky modrém odstínu.

Modré midi šaty - Mia Dresses >>>

Rande

Pokud na prvním rande toužíte zaujmout inteligencí a silou osobnosti, modrá bude ideální volbou. Ve správném střihu dokáže působit zároveň i něžně či přitažlivě. Romantický look dosáhnete, obléknete-li si šaty s květinovým potiskem a áčkovou sukní. Dívčí půvab vám propůjčí také plisované šaty ozdobené mašlí. Pro odvážnější ženy máme v nabídce šaty s hlubokým výstřihem v nádherném odstínu. Toužíte působit žensky, ale zároveň nenuceně? Dobrou službu vám udělají pohodlné lehounké šaty univerzální velikosti ozdobené volány. A to jen za 783 Kč.  

<<< Modro-fialové krátké květinové šaty - Mia Dresses

Koktejlový večírek

Šaty na událost, kde panuje uvolněná nálada, ale zároveň se hlídá jistá společenská úroveň, vyžadují dávku serióznosti. Pokud se chystáte vychutnat si zábavu ve společnosti kolegů, nadřízených či obchodních partnerů, vyberte si outfit, ve kterém budete více půvabná než sexy. Šaty v nádherném odstínu modré budou vaším esem v rukávu. Midi délka v kombinaci s volánovými rukávy vytváří dojem elegance a sofistikovanosti. Samotná barva, tzn. royal blue, neboli královská modrá, vyzařuje sebevědomí a prestiž. Proto se skvěle hodí také k návštěvě divadla či vernisáže. Do uměleckého prostředí zapadnou také zajímavé tmavě modré šaty s asymetrickou sukní.  

Modré midi šaty s volánovými rukávy - Mia Dresses >>>

Ples

Čeká vás na podzim významná událost a patříte k ženám, které jsou vždy o krok vpřed? Tak si prohlédněte nabídku společenských šatů v nadčasových odstínech modré. Každý model, který jsme pro vás vybrali, je něčím výjimečný a zaujme buď rafinovaným střihem, luxusním materiálem či dokonalou hrou detailů… nebo dokonce všem najednou. V každém případě, půlnoční modrá je na večerní akce jako stvořená as jistotou umíme říci, že nikdy nevyjde z módy. Kombinujte se stříbrnými doplňky.

Tip: Spojení tmavomodré s jemnou fialovou vytváří nečekaně přitažlivý kontrast. Pokud hledáte plesové šaty, na které nikdo z přítomných tak snadno nezapomene, natrefili jste na ty správné. 

<<< Tmavě modré třpytivé společenské šaty na ramínka - Mia Dresses

Letní oslava

Ctíte si význam velkých rodinných setkání, ale v létě to chce to něco svěžího a hravého? Vážnost světle modrých maxi šatů jemně narušují výřezy v oblasti pasu. Ty aktuálně patří mezi žhavé trendy. Doplňte je stříbrnými sandály, výraznými doplňky a ani babička vám na téma elegance nebude mít co vytknout. Nebo zvolte nesmrtelnou kombinaci bílé a tmavě modré. Ženy, které mají styl, v tomto případě nikdy nezapomenou na třešničku v podobě červené rtěnky či bot. Pokud vás zaujme šarmantní sukně s kapsami v námořnické modři, získáte zároveň všestranný kousek, který se po oslavě určitě dlouho ve skříni neohřeje.  

Světle modré přiléhavé šaty s výřezy - Mia Dresses >>>

 

Oblíbená barva džínoviny má své místo i na poli šatů. Přestože se modrá spojuje především s pocitem klidu, dokáže v pozorovateli vyvolat celou škálu emocí. Tak jak chcete působit při nejbližší příležitosti? Ať to za vás řeknou vaše nové modré šaty.

Pro nejnovější obsah ze světa módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Zpět do obchodu