Nejsexy šaty léta 2024

Vysoké teploty, opálená pokožka, párty do hluboké noci… v létě máme častěji náladu obléknout se tak, ať na nás všichni mohou oči nechat. Dostali jste i vy náladu na sexy outfit, ale chce to něco nového? Nic přitažlivějšího než šaty si žena na sebe dát nemůže, tak si prohlédněte nabídku aktuálních modelů léta 2024. Každý skrývá smyslný prvek, kterému jen těžko odoláte. A vsadíme se, že nebudete jediná. 

Přečtěte si také: Koktejlky a lá Carmen

Mini šaty, maximální dojem

Začněme s naprostou klasikou letní sezóny. Krátké šaty se dnes nosí jinak než před lety. Kdysi hříšná délka šatů je v ulicích běžnou záležitostí, proto prvoplánovost ustupuje nápadu. Ze všech, do detalů vyšperkovaných, letošních modelů jsme pro vás vybrali kratičké asymetrické šaty s volány, které jsou vzadu prodlouženy. V zářivé oranžové působí osvěžující a v kombinaci s černými doplňky tvoří nebezpečně přitažlivé duo. V e-shopu je najdete i ve fialové, červené, bílé či bramboříkové barvě. 

Oranžové krátké šaty s volánovou sukní - Mia Dresses >>>

Korzet nově

Na titul nejzajímavějších šatů roku aspirují bílé šaty se zelenými květy. Kam se podíváte, vidíte netradiční řešení. Korzet s řasením na prsou a postupně rozšířenými ramínky doplňuje asymetrická sukně, která vzadu sahá až po kotníky. Pokud hledáte šaty s korzetem, ve kterých upoutáte i bez výrazné barvy či příliš vyzývavého střihu, právě jste je našli! Nic originálnějšího letos nenajdete. Mimochodem, asi vám neušlo, že letní korzetové šaty jsou aktuálně velmi trendy. Tak proč je nemít jiné, než ostatní?

<<< Bílé asymetrické šaty se zelenými květinami - Mia Dresses

Božské křivky

Máte-li postavu krev a mléko, gratulujeme vám. No pokud ne, věřte, že tyto přiléhavé šaty vám ji vyčarují. Romantický volán zúží ramena, zatímco se zip sahající po spodní část zad postará o vosí dřík. Midi střih ve stylu mořské panny dokonale zvýrazní boky, a to ještě nevíte, že vzadu mají ramínka, která nejenže působí sexy, ale zaručí, že vám vrchní díl bude sedět jako ulitý. Za vaši pozornost určitě stojí i detailní prošívání, které upozorní přesně tam, kam má.   

Světle růžové přiléhavé šaty s volánovou sukní - Mia Dresses >>>

Opravdu hluboký výstřih

Krásně se oblékáte v první řadě kvůli sobě, ale pokud vám nevadí mužská pozornost a máte co ukázat, tak proč to neudělat. Mini šaty s výstřihem, který jen díky rafinovanému překládání nekončí až v pase, jsou jistě odvážnou volbou. Jejich vyzývavost vkusně zjemňují dívčí působící volány a skládaná sukně. Jen pozor na to, že právě zjevná nevinnost, za kterou se skrývá vášeň, je ve skutečnosti pro muže tím největším lákadlem. Obléknete-li si takové sexy šaty, raději se předem vyzbrojte trpělivostí. Neboť určitě nebudete chtít přijmout všechna pozvání na drink.

<<< Tmavě modré krátké šaty s volánkovými rukávy - Mia Dresses

Smyslné průstřihy

Být nenápadná, když máte na sobě šaty s flitry, zní jako dokonalý oxymoron nebo prvoplánový vtip. Tento model však nezaujme jen na pohled první, ale také každý další, a to díky promyšleným výřezům v pase a rozparku v zadní části. Elastické šaty zajímavého střihu jsou vskutku jedinečným kouskem, který se neztratí na žádné párty pod širým nebem, ani v přeplněném klubu. 

Světle růžové přiléhavé midi šaty s flitry - Mia Dresses >>>

 

Přesvědčili jsme vás, že neexistuje ženskejší kousek oblečení, jako jsou šaty? Magie všech krásných modelů však bude fungovat jen tehdy, máte-li zdravé sebevědomí. A k tomu nepotřebujete mít vždy ideální křivky. Dobrý pocit ze sebe samé je něco, co se občas prostě jen musíme naučit a pak to v dobře padnoucích šatech můžeme vyzařovat i navenek. Najdete je u nás?

Pro více jedinečného obsahu ze světa módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Zpět do obchodu