Noste hrdě své křivky

Těšíte se na blížící se společenskou akci, ale na výběr šatů už méně? Je pro vás hledání správného střihu pokaždé více dřina než zábava? Dovolte nám pomoci vám. Připravili jsme pro vás seznam šatů, které sluší různým postavám. To, co vy sama vnímáte jako nedostatek ne vždy je třeba zakrývat. Přesvědčíme vás, že i vaše křivky stojí za to, abyste je přiznali. Co když tajemstvím dobře oblečených žen není dokonalá postava, ale správný výběr šatů? Každé z nás se občas hodí objektivní řada.

Přečtěte si také: Pásek pro vosy dřík

Větší prsa

Obdařila vás příroda plným dekoltem? Chápeme, že to, co vám mnohé závidí, může pro vás znamenat řadu omezení. A to nejen při sportu, ale také při výběru oblečení. Kolikrát jste už kvůli svým prsům sáhli po větších velikostech? A přitom to vůbec nemusí být vaše rutina. Vyzkoušeli jste už zavinovací šaty? Hezky se vám přizpůsobí a díky vázání v pase vám poprsí zbytek šatů nebude nadnášet. S nadcházející plesovou sezónou je máme v nabídce také v tmavším odstínu zelené s perleťovým efektem. Na výběr máte také z množství zářivých barev. Máte-li zároveň postavu typu jablko, maximální spokojenosti dosáhnete, pokud si pod ně natáhnete stahovací spodní prádlo. 

Zelené zavinovací šaty s perletí - Mia Dresses >>>

Venuše

Krásně tvarované boky by chtěla mít snad každá. No ty, co je mají opravdu výrazné se často při výběru šatů zas až tolik netěší. Máte postavu typu hruška ak tomu pocit, že obtažené šaty nejsou pro vás? Pomůže vám asymetrie. S proporcemi postavy dokáže zázraky! Zvolte postupně rozšířené přiléhavé šaty ozdobené šikmým volánem v pase a romantickou růží. Nenápadně odpoutají pozornost od vašich boků, čímž je opticky zmenší. Kromě toho zamaskuje volán i spodní bříško. Pokud obtažené modely nejsou tím, co hledáte, vyzkoušejte pohodlné volné šifonové šaty v oblíbené starorůžové barvě.

Náš tip: Pokud bychom vám pro tuto sezónu měli poradit šaty, které dokonalou kamufláží podtrhnou krásu vašich plných tvarů, určitě by to byl krvavě červený model s nařaseným pasem látky, který se táhne celou sukní. Boky opticky zúží, ale zároveň neskryje jejich přitažlivost.

Postava typu jablko

Větší bříško, širší stehna i lýtka… ženy s tímto typem postavy mají často tendenci své plnější tvary skrývat. Nemyslíte, že konečně nastal čas na změnu vnímání sebe sama? Někdy stačí jen málo, lze jen vidět se z v zrcadle oblečená v těch správných šatech. Pokud potřebujete v práci či na pracovní cestě vypadat tip-top, mějte vždy po ruce kousek, který se hodí pro jakoukoli příležitost. Krátké šaty starorůžové barvy mají promyšlený střih, který všechny detaily podřídil tomu, aby lichotily vaší postavě. Volnější rukávy, řasení v pase a asymetrická délka se postarají o optické zeštíhlení postavy a vytvarování dokonalé siluety. Potřebujete šaty na společenskou událost? Tak sáhněte po midi šatech se širší sukní. Oblíbený model s volánovými rukávy máme k dispozici také v černé barvě, o které je známo, že zeštíhluje. Dlouhý průsvitný rukáv mají pohádkové tylové šaty, které vám udělají stejnou službu. Prohlédněte si je i v jiných barvách.

Tip: Univerzální střih

Možná tomu nechcete věřit, ale pravdou je, že existují střihy, které sednou téměř každé ženě. Samozřejmě nesmí chybět i v naší nabídce. Šaty pod kolena na vázání v pase sluší stejně ženám, které jsou příliš štíhlé, jako těm, co mají pár kilo navíc. BMI neříká nic o přitažlivosti, proto si dopřejte šaty, ve kterých budete za každých okolností vypadat úžasně. Pokud máte ráda vzory, prohlédněte si stejný model s vkusným potiskem

<<< Červené zavinovací midi šaty - Mia Dresses

Nic v přírodě není dokonalé, tak proč by naše postavy měly být? Pusťte myšlenky o tom, co byste měli a neměli nosit. Raději se zaměřte na to, abyste měli na sobě to, co se vám opravdu líbí. Snad jsme vás přesvědčili, že i šaty pro moletky mohou vypadat vkusně a sexy.

Chcete-li být vždy včas informována o aktuálních módních novinkách, sledujte nás na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube

Zpět do obchodu