Nový trend ve společenských šatech

Sezóna maturitních plesů a firemních večírků je za dveřmi. Víte, jaké slavnostní šaty jsou aktuálně in? Letos ovládne všechny společenské události jeden zbrusu nový trend. I jednoduché šaty pozvedne na vyšší úroveň a dodá jim nádech sofistikovanosti a grácie. Pokud zatím nemáte tušení, o co jde, podívejte se na novinky v naší nabídce nebo si přečtěte tento blog a buďte o krok vpřed. 

Hledáte šaty na společenskou událost a chce to letos něco výjimečného? Buďte jednou z prvních žen, které ohromí aktuální novinkou. Sáhněte po šatech s boční vlečkou!   

Přečtěte si také: TOP 5 šatů sezóny pro družičky

Mašle a třpytky

I na poli společenských šatů platí stejná módní pravidla, jako v jiných oblastech – déle se budou nosit jen ty trendy, které se ženám opravdu zalíbí. Aktuálně jsou to bez pochyb průsvitné rukávy. V létě jste si díky nim oblíbili i tento model šatů, proto jsme do naší nabídky zahrnuli jejich třpytivou zimní verzi. Kromě řaseného rukávu mají na boku obrovskou mašli, která pokračuje do dlouhé vlečky. Jejich mini délka se hodí zejména na koktejlovou párty. Naleznete je v několika barvách.

Tip od nás: Máte již rezervovaný termín vánočního focení? Ani výběr šatů si nenechávejte na poslední chvíli. Právě tento model s bohatým řasením z tylu na fotografiích krásně vynikne.  

Černo-zlaté krátké třpytivé šaty s mašlí - Mia Dresses >>>

Tajemství správného střihu

Tyto šaty dokážou hravě vytvarovat ženskou postavu. Vrchní část vytváří efekt korzetu. Šněrovačka na zádech vyčaruje vosí pás a řasení dojem plného dekoltu. Sukně těsně obepíná oblast boků a poté se postupně rozšiřuje do tvaru A. Ani těmto šatům nechybí boční vlečka, která vyformuje křivky i ženám s úzkými boky. Romanticky padlé rukávy dokonalý dojem jen umocní.

<<< Světle modré přiléhavé šaty spuštěné na ramena - Mia Dresses

Sexy midi

Máte ráda elegantní šaty, které jsou zároveň poněkud éterické? Potom bude tento model pro vás správnou volbou. Je vhodný i pro ženy, které nerady působí příliš vyzývavě. Mají decentní midi délku a šifon zahalující rameno vypadá velmi něžně i při pohledu zezadu.

Antická bohyně

Dokonalý střih a luxusní detaily… Tyto šaty splní i vaše nejnáročnější představy. Barva smaragdu je během zimní sezóny královnou. Dokonale ladí se stříbrnou aplikací vyplněnou lesklými kamínky, které rozzáří celou místnost. Materiál je elastický, což zaručí vytvarovanou siluetu. Tyto šaty nepotřebují více než malou tečku v podobě jemného šperku. 

Smaragdové přiléhavé šaty se stříbrnou aplikací - Mia Dresses >>>

S ramínky i bez

Dokážete na šatech ocenit variabilitu? I malý detail dokáže udělat velkou změnu. Tyto plesové šaty s nádechem noblesy můžete nosit s ramínky zapnutými klasickým způsobem či do kříže, ale klidně i bez nich. Na prsou jsou vyztužené, mají projmutý střih a na zádech zip. Díky tomu vám budou hezky sedět a vysoký rozparek s boční vlečkou se postarají o dramatický look. Dostupné jsou i v jiných barvách.

Vysoká elegance

Šaty určené pro ženu, která má odvahu být královnou večeře. Žádná něžná panenka, ale dokonalá dáma. Promyšlená asymetrie a nařasená látka jsou sami o sobě ztělesněná elegance. Ale boční vlečka a týlní návleky mění tyto šaty v obou barvách na skutečné umělecké dílo. Okouzlí vás více námořnická modrá či zářivá smaragdová?

<<< Tmavě modré saténové šaty s vysokým rozparkem - Mia Dresses

Láká vás vyzkoušet si šaty s vlečkou, která není tradiční? Z našeho pohledu jde o trend, který tak brzy nebude zapomenut. Objevte také další nové styly, kterým je tato sezóna nakloněna.

Chcete-li být vždy včas informována o aktuálních módních novinkách, sledujte nás na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube

Zpět do obchodu