Objevte dokonalé bílé společenské šaty

Bílá je barvou elegance a čistoty, díky čemuž se stala oblíbenou ve světě módy. Pokud hledáte vhodný módní kousek na společenskou událost, pozornost zaměřte na bílé společenské šaty. Můžete si být jistá, že v nich budete působit elegantním a příjemným, něžným dojmem. Dejte si však pozor na to, abyste si bílé šaty zvolili pro jinou společenskou událost, než pro svatbu – v takovém případě patří barva čistoty výhradně nevěstě.

Přečtěte si také: Šaty pro svatební mámu

Dokonalá souhra plisu a bílé 

Při výběru vhodných společenských šatů je třeba přihlížet nejen k jejich barvě, ale také k materiálu, ze kterého jsou vyrobeny. Plis patří mezi materiály, které působí půvabně, a proto je často oblíbenou volbou mezi společenskými šaty. Kombinaci bílé barvy a plisu představují tyto krásné společenské šaty. Jejich délka sahá až po zem, což přidává na elegantním dojmu. Vzhled však není všechno – podstatné je také to, jak se v šatech budete cítit. Právě jemný, lehký plis se postará o to, abyste se cítili komfortně po celý den či noc. Jedná se o mimořádně lehký a vzdušný materiál, proto jde o šaty, které jsou skvělou volbou i během léta.

Bílé plisované šaty >>>

Ciťte se jako víla

Ráda se cítíte jako v pohádce? Pokud ano, máme pro vás tip na bílé tylové šaty, které vám tento pocit přinesou. Jedná se o romantický kousek, který si zamiluje každá něžná dáma. Výrazným a originálním prvkem šatů jsou zejména dlouhé tylové rukávy, které působí poutavě a zároveň elegantně. Pokud si na společenské události ráda zahalíte ramena a ruce, tyto šaty jsou pro vás jako stvořené. Sukně šatů je vrstvená a volná, což vytváří pohádkový, „vílovský“ dojem, přičemž v kombinaci se zúženým pasem krásně tvaruje postavu. Pro dosažení dokonalého looku k šatům zkombinujte třpytivé sandálky, mini kabelku a jemné šperky.

<<< Bílé tylové midi šaty

Perleťově bílá v kombinaci s rozparkem

Každé dámě je již dobře známo, že rozparek působí mimořádně atraktivní a žensky. Pokud byste na společenské události ráda upoutali pozornost a chcete se cítit přitažlivě, šaty s rozparkem pro vás budou skvělou volbou. Pro zajištění decentního vzhledu sáhněte po bílých společenských šatech, které s sebou přinesou dávku noblesy. Doporučujeme vám zaměřit pozornost na perleťové bílé šaty s rozparkem, které představují spojení atraktivního a zároveň něžného designu. Perleť se na světle krásně třpytí, proto si můžete být jistá, že zazáříte jak na přirozeném světle, tak i ve světle reflektorů na parketu.

Bílé šifonové šaty s rozparkem >>>

Originální šaty s mašlí

Nebaví vás minimalistické designy šatů bez originálních prvků? Ráda byste si pořídili model, který je jedinečný a vynikne z davu? V takovém případě sáhněte po šatech, které jsou zdobeny jedinečným prvkem, například v podobě extravagantní mašle. Takový prvek zajistí váš originální vzhled a navíc působí jako doplněk, díky čemuž nemusíte hledat žádné výrazné šperky. Pokud byste ráda upřednostnila jedinečný módní kousek, zvolte si tyto bílé společenské šaty s mašlí. Stačí k nim zkombinovat krémové nebo metalické lodičky, elegantní psaníčko a můžete vyrazit

<<< Bílé midi šaty s mašlí

 

Bílé společenské šaty zajistí noblesní a něžný vzhled každé dámy. Ať už preferujete minimalistické nebo originální a výrazné designy, z naší nabídky si zaručeně vyberete. Pamatujte na to, že při výběru vhodných společenských šatů je vhodné brát v úvahu nejen jejich vzhled, ale také to, jak se v nich budete během nastávající společenské události cítit.

Pro více inspirativního obsahu ze světa módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Zpět do obchodu