Pásek pro vosy dřík

Určitě nepatří jen do kalhot! Z věci považované za praktickou nezbytnost se pásek lety vypracoval na módní doplněk. Velice rychle jsme si s ním zvykli nosit i šaty, neboť dokonale zdůrazní pas a vytvaruje křivky. První pásky byly vyrobeny z kůže a plnily jen svou základní funkci. Naše šaty dnes zdobí kousky z různých typů materiálů, které se zapínají všelijakými způsoby a mají jednoduché i do detailů zdobené přezky. Prohlédněte si modely, které by bez opasku nebyly tím, čím mohou být s ním – vašimi novými oblíbenými šaty.

Přečtěte si také: Objevte dokonalé bílé společenské šaty

Nenápadný, ale důležitý

Pokud si kupujete šaty s páskem, měli by vám sedět tak, abyste jej měli umístěn v nejužší části dříku, tedy těsně pod žebry. Jen tak vám bude dobrý pomocník. Pokud zvolíte odstín tón v tónu, bude téměř neviditelný, ale přesto užitečný. Ke vzorovaným kouskům se právě takový nejvíc hodí. Nechte se přesvědčit i růžovými šaty

Světle modré květinové midi šaty s páskem - Mia Dresses >>>

Byznys

Opasek k formálnímu oblečení zkrátka patří. Právě v pracovním prostředí je totiž žádoucí, ať vše přesně sedí. Málokterá z nás letos odolala šílenství, jaký vyvolaly sakové šaty. Máte už také jedny? K oblíbeným patří zejména rafinované sexy střihy. Tváří se odměřeně, ale přitom umí být pořádně svůdné. Ještě raději než do práce si je obléknete na nejbližší rande. Například jako károvaný model, který u nás naleznete v několika barvách. Žhavou novinkou naší nabídky jsou šaty ve stylu cardiganu, kterým předpovídáme úspěšnou podzimní sezónu. 

<<< Béžové krátké šaty s páskem - Mia Dresses

Retro

Obdélníkový pásek byl módním hitem v letech, které dnes označujeme jako oldies. Tuto sezónou se však opět vrátil na mola a odtud se přemístil do ulic. V kombinaci s plisovanými šaty vznikl krásný retro kousek zmodernizovaný balonovými rukávy a aktuální trendy levandulovou barvou. Podobný střih mají také hladké béžové šaty, které navíc disponují vysokým rozparkem.   

Fialové midi šaty se skládanou sukní - Mia Dresses >>>

Jako šperk

Některé šaty mají tak krásné pásky, že vám klidně nahradí i šperk. Propracovaná přezka krásně doplnila eleganci krajkových šatů z naší nabídky. Výrazný opasek bude slušet i společenským šatům jednoduchého střihu. Ve třpytivém stříbrném provedení oživil jinak nenápadné šifonové šaty. Pokud milujete minimalismus a chystáte se na společenskou událost, přijdete si na své i ve smaragdových šatech se saténovou sukní, které zdobí elegantní pásek. Přestože je stejné barvy, na celém modelu nejvíce poutá pozornost.    

<<< Béžové krátké šaty s týlní sukní - Mia Dresses

Řetízky a řetězy

Móda miluje kontrasty. Narušte eleganci romantických šatů rebelskými řetízky. K metalickému opasku snadno doladíte další doplňky. V našem e-shopu je naleznete iv dalších barvách. Troufáte-li si i na mohutnější tvary, prohlédněte si košilové šaty s páskem, který si uvážete podle potřeby. Jsou vyrobeny z pohodlného materiálu a mají asymetrický střih. 

Meruňkové plisované šaty s řetízkovým páskem - Mia Dresses >>>

 

Pokud máte ráda jedinečné kombinace, v naší nabídce naleznete pásky i jako samostatné doplňky. Jejich originální designy poslouží jako skvělá tečka k promyšlenému outfitu. Vždyť právě doplňky jsou tím, co definuje váš styl.

Pro více inspirativního obsahu ze světa módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Zpět do obchodu