Perleť a lesk

Svatební sezóna je v plném proudu a družičky si našly svůj nový oblíbený trend. Neobléknou si nic, co se pořádně neleskne! Objevte s námi nejkrásnější společenské šaty z materiálů, které jsou nepřehlédnutelné. Dlouhé, krátké, přiléhavé, padavé… Vybírejte z nekonečné nabídky stylů a barev. Metalické, perleťové či naprosto zářivé? Proměňte každou oslavu či ples na vaši soukromou runway. 

Přečtěte si také: TOP 5 šatů sezóny pro družičky

Lesklé šaty jsou ideální volbou pro každou ženu, která ráda vyniká v davu. Obvykle jsou vyrobeny ze saténu, hedvábí či metalických materiálů, které krásně odrážejí světlo a vytvářejí efekt přitahující pohledy. Aktuálně jsou na vrcholu popularity a vše naznačuje tomu, že nadcházející plesová sezóna na tom nic nezmění. Pokud v nich toužíte jít na maturitní ples nebo si přesně takhle představujete vaše letošní společenské šaty na ples, je důležité vědět jednu věc. Jejich výrazný charakter potřebuje vyvážit decentními doplňky. Jednoduché šperky, klasické lodičky a kabelka v neutrální barvě mohou výrazné šaty krásně doplnit i bez toho, aby soutěžily s jejich zářivou jiskrou.

Zelené lesklé šaty s volánkovými rukávy - Mia Dresses >>>

Zlatá horečka

Barva nejcennějšího kovu nikdy nevyjde z módy. Zlaté šaty jsou ztělesněním luxusu, půvabu a nadčasového stylu. Vyzařují sebevědomí, takže jsou pro vás ty pravé, chcete-li zanechat trvalý dojem. Hodí se pro všechny společenské příležitosti, jako jsou svatby, firemní večírky či plesy. Ať si zvolíte jakýkoli odstín, od šampaňského až po sytou zlatou, jisté je, že se v nich budete cítit přímo královsky. Bonusem je, že všechny šaty, které jsme pro vás vybrali, mají jiný typ šněrovačky, tak si nezapomeňte prohlédnout detailnější fotky.

Netypické barvy

Láká vás zkusit něco nového? Sáhněte po barvě, kterou jste na sobě ještě neměli. Ani růžová, ani červená – vyzkoušejte si obléct smyslnost, kterou představuje šťavnatá malinová. K šatům vám přibalíme i originální doplněk v podobě růžičky. Najdete je také v jiných barvách. Cihlová barva v oblasti společenské módy opravdu není oblíbená. No podívejte se na ni v leském provedení! Záleží-li vám na tom, abyste nebyla oblečená stejně jako jiná žena, v těchto šatech pravděpodobnost úspěchu hraničí s jistotou. Dlouhé šaty bronzové barvy jsou rovněž jedinečné v každém detailu a můžete je nosit is ramínky.

Něžná fialová

Toto jaro bylo trendy jako nikdy předtím! V barvě fialky jsme si oblíbili sukně, halenky i šaty. Možná vás překvapí, že příchodem podzimu její odstíny z obchodů nemizí a krásně v ní vyniknou dokonce i elegantní šaty. Novinkou naší nabídky jsou midi šaty hrající různými odlesky. Jejich nadýchaná sukně se na parketu krásně roztočí. Perleťové šaty maxi délky zase ozvláštnil vysoký rozparek.

Zářivý drahokam

Tajemná, sofistikovaná, výjimečná… tak by vás popsali všichni ti, co vás uvidí vkročit do místnosti. Ve všech směrech života vyžadujete více a nebojíte se to ukázat. Safír, smaragd či rubín nemusí zdobit jen vaše šperky, oblečte si v jejich barvě plesové šaty! S lesklým materiálem jsou luxusním spojením, ve kterém nelze nezářit. Každé z těchto šatů mají úplně jiný styl, ale spojuje je neodolatelný šarm, který vás přesvědčí.

 

Učarovaly vám lesklé šaty? Objevte další modely, které by se vám mohly zalíbit. Klasické odstíny, výrazné barvy i pastely – tomuto typu společenských šatů sluší všechny odstíny palety.

Viděli jste už naše nová videa? Podívejte se, jak vaše vysněné šaty vypadají „naživo“ na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Zpět do obchodu