Podzimní šaty s květinami

Nepatří jen k létu! I podzim miluje květované šaty! Jeden z nejoblíbenějších vzorů v módě je natolik variabilní, že vypadá skvěle v různých barevných kombinacích a dobře mu to ladí i s tmavými barvami. Právě ty dodávají květinám zcela nový šmrnc. Zatímco letní květované šaty jsou romantické a něžné, podzimní mají nádech tajemna a seriózní elegance. Najděte je ve střizích, které na podzim nosíte nejraději. Přichystejte si kotníkové kozačky, koženkovou bundu a máte podzimní outfit jako z časopisu.  

Přečtěte si také: TOP 5 šatů sezóny pro družičky

Ani léto, ani podzim

Zatímco náš šatník už připravujeme na chladnější měsíce, počasí si venku dělá, co se mu zachce. Chladná podzimní rána jsou letos i v září překvapivě v nedohlednu. Omrzely vás už všechny vaše letní šaty, které jste měli snad milionkrát oblečené? Jelikož to vypadá tak, že úplet a pletený vzor si ještě několik týdnů neoblečeme, v černých květovaných šatech najdete dokonalý kompromis na závěr léta před příchodem opravdového podzimu. Vyrobeny jsou z lehoučkého materiálu, mají krátký rukáv a maxi délku. Na toto období jsou jako stvořené! K dispozici jsou i s potiskem rozkvetlých růží.

Černé volné šaty s květinami - Mia Dresses >>>

Pro volný čas

Víte, co mají společného všechny pravé dámy? Při každé příležitosti jsou dokonale upraveny. Nezáleží na tom, jestli jdou na koktejlový večírek nebo se připravují na neformální posezení doma s přáteli u vína. Pokud je elegance každodenní součástí vašich dní, budou se vám líbit naše pohodlné šaty s květinami. Mají ležérní střih, ale současně jsou velmi vkusné. Zářivé barvy na tmavě modrém podkladu působí až překvapivě dobře. Souhlasíte? Ve stejném střihu naleznete u nás i další trendy vzory.

<<< Barevné krátké volné šaty - Mia Dresses

Podzim ve městě

Netradiční kombinace petrolejové a starorůžové vytvořila dokonale přitažlivý efekt. Pokud v chladnějších měsících odmítáte nosit jednobarevné, zvláště hnědé a černé oblečení, tyto šaty jsou pro vás to pravé. Rozzařte podzimní ulice romantickou symbiózou barev a vaším ženským šarmem v šatech, o kterých s určitostí víme, že nezaniknou v davu. V naší nabídce naleznete i další variace.

Modré květinové midi šaty - Mia Dresses >>>

Zářijová romance

Kdo řekl, že podzim nemůže být smyslný? Příroda je po létě plná života a chystá se ukázat v těch nejkrásnějších barvách. Energická oranžová je pro ni příznačná, tak si ji přisvojte. Projděte se ulicí v černých šatech s květovaným potiskem ai během sychravého dne se vám hned zlepší nálada. Když to v módě začne být samá tmavá nuda, v těchto šatech zazáříte jako rozkvetlá růže. Úspěch sklízí i jejich letní verze.

<<< Černé krátké šaty s oranžovými květinami - Mia Dresses

Čínský porcelán

S nádechem východní kultury přichází košilová verze květovaných šatů. Trochu formální, poněkud romantické, využijete je na podzim jako šaty do práce i na večeři ve městě. Mají dlouhé průsvitné rukávy a ušité jsou z materiálu příjemného na těle. Zaujmou vás, pokud chcete působit půvabně, ale přitom i tajemně a nedostupně. Smyslněji působí jejich černo-cyklámenová variace. Obě pěkně ukáží i s páskem a podzimními kozačkami. 

Černé květinové midi šaty - Mia Dresses >>>

Tip: Připravte se na podzim s výhodnou cenou!

I v naší sekci Slevy naleznete dva dokonalé květované kousky. Řádnou dávku ženského šarmu s nádechem retro dob mají černé šaty s drobným květovaným vzorem. Všechny nádherné podzimní odstíny přinášejí květované midi šaty s vázáním v pase. Mají příjemný elastický materiál a něžné volné rukávy, takže jsou stejně vhodné do práce jako na romantickou procházku parkem v spadaném listí.   

<<< Černé květinové midi šaty - Mia Dresses

Tento svět potřebuje každý den dávku ženské něžnosti, vždyť právě v ní tkví naše síla. Nebojte se ji ukázat také prostřednictvím módy. Kdykoli je vhodný čas na květované šaty!

Viděli jste už naše nová videa? Podívejte se, jak vaše vysněné šaty vypadají „naživo“ na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Zpět do obchodu