Šaty s rukávy i na letní oslavu

Možná máte k překrytí ramen nějaký důvod a možná prostě patří šaty s rukávy k vašim oblíbeným. Vybrali jsme pro vás modely, které si bez problémů můžete obléct ještě i na srpnové či zářijové oslavy. Šaty se vzdušnými rukávy nejen skryjí drobné nedokonalosti, ale jsou i velmi pohodlné. Nikde se nic neposouvá, nikde nic netlačí. Objevte všechny jejich elegantní a něžné podoby.

Přečtěte si také: Výjimečná fialová

Třpytky

Máte o trochu širší ramena, než byste chtěli? Trápí vás na nich jizvičky či jiné nesrovnalosti? Zahalte je do třpytek, které budou více než elegantním řešením. Rafinovaně střižené šaty s flitry máme v nabídce jen krátce, ale už jste si je stihli oblíbit. Hodí se na svatbu i jinou významnou rodinnou událost a přestože mají maxi délku a rukávy, působí nesmírně sexy. Máme pro vás na výběr až osm barevných provedení. 

Hnědé společenské šaty s třpytivými rukávy - Mia Dresses >>>

Růžové mini, midi, maxi

Mnohé ženy se po určitém věku cítí lépe s překrytými rameny. Naše pokožka věkem ztrácí elasticitu, a tak nás na šatech nejvíce okouzlí lichotivý střih a chytré rukávy. Všechno to a ještě něco navíc mají tyto šaty v překrásných odstínech oblíbené barvy. Půvabné starorůžové koktejlky upoutají zlatými knoflíčky, zatímco orchidejové midi a cyklámenové maxi šaty s vázáním mají na rameni výraznou brož ve tvaru květu.

Nenápadná přitažlivost

I šaty na letní oslavu mohou být s dlouhým rukávem. Zejména pokud zvolíte lehoučký materiál a pohodlný střih. V modelu ušitém ze třpytivého materiálu upoutáte hned, jak vejdete do místnosti. Díky vysokému rozparku strhnou pozornost na vaše dlouhé nohy. V pase mají navíc efektní prostřih.  

<<< Starorůžové třpytivé šaty s dlouhými rukávy - Mia Dresses

Balónové

Romantické šaty s volnými rukávy se letos vrátily na výsluní módy. Líbí se i vám? Prohlédněte si naše rozmanité modely. Přidají vám dávku dívčí nevinnosti a zvládnou i vyšší teploty.

Volánové

Milujete obrovské volány? Toto léto si je můžete vychnout dosyta. V kombinaci s rozmarnou áčkovou sukní vykouzlí půvabný vzhled. Stačí vám k nim řemínkové sandály a výrazné náušnice. K tomu jemné vlny a váš styl bude jako vystřižený z Hollywoodu.  

Červené midi šaty s volánovými rukávy - Mia Dresses >>>

Netopýr

Netopýří rukávy se na určitou dobu někam ztratily, ale letos se oblibě těší opět, a to v různých stylových podobách. Působí nenuceně a uvolněně – jsou tím pravým pro vaše éterické já. Zaručeně vám v nich nebude teplo a během celé oslavy se budete cítit příjemně. Všechny modely máme k dispozici v různých barevných provedeních.

 

Našli jste ideální šaty s překrytými rameny, které se neztratí ve vašem šatníku? Pokud stále hledáte jedinečné rukávy, jaké jste ještě u žádné jiné neviděli, prohlédněte si tylové tylové body s bohatým řasením. 

Pro více jedinečného obsahu ze světa módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Zpět do obchodu