TOP 5 šatů sezóny pro družičky

Na sklonku letní a podzimní svatební sezóny jsme pro vás vybrali ty nejkrásnější a nejoblíbenější modely. Každý má jiný styl, ale všechny přesně splňují představu o tom, jak by šaty pro družičky měly vypadat ak tomu nabízejí jako bonus přenádherné detaily. Ušity jsou z pohodlných materiálů, abyste si velký den své blízké mohli dokonale užít. Ať už se vám zalíbí kterékoli z nich, váš výběr bude více než perfektní. Opravte nás, pokud se mylně domníváme, že každá žena by z nich chtěla mít v šatníku minimálně jedny.  

Přečtěte si také: Manuál pre družičky: Takto vyzerajú ideálne šaty

Nenápadně přitažlivá

Hlavně nepoutat pozornost víc než nevěsta! Budoucí družičky dobře vědí, jaké následky na přátelství či rodinných vztazích může mít nedodržení tohoto pravidla. Jejich oblíbenou barvou je proto málo výrazná starorůžová. V tomto odstínu pro vás máme hned několik pozoruhodných modelů. Ideálem jsou dlouhé společenské šaty s jemně padavou tylovou sukní ozvláštněnou vysokým rozparkem. Mají zdobený živůtek a v pase vázání, což vyčaruje vosí dřík. Kromě toho působí mašle na zádech velmi něžně. Pro družičku se hodí i šaty se třpytivými rukávy, které máme stejně v nabídce i v nevtíravé starorůžové.  

Starorůžové společenské šaty s tylovou sukní - Mia Dresses >>>

Kouzlo variability

Pro kreativní družičky, které touží být jedinečné, máme v nabídce šaty na vázání. Jsou také dobrým tipem pro nevěstu, která chce mít sladěné družičky, ale zároveň je nechce omezovat. Podívejte se na náš Facebook, jak různě se dají uvázat. Jsou natolik oblíbené, že je máme v nabídce již v několika barvách. Na svatbu se kromě růžové hodí také svěží mentolová, ve které budete zaručeně výjimečná. 

<<< Mentolové dlouhé šaty na vázání - Mia Dresses

Trendy třpytky

Tyto šaty jsou absolutním hitem sezóny. Průsvitné rukávy se třpytkami byly žhavým trendem letních svatebních dnů a příchod podzimu na tom nic nemění. Jejich rafinovaný střih vykouzlí krásnou postavu a s vysokánským rozparkem a poodhaleným pasem budou všechny pohledy patřit vám. Z barevných variací zvolte raději nenápadné pastely, jinak budete mít po svatbě co vysvětlovat!  

Světle modré přiléhavé šaty se třpytivým rukávem - Mia Dresses >>>

Plisované pohodlí

Retro trend plis byl toto léto opět na výsluní a zasáhl také oblast společenské módy. Šaty se skládanou sukní si u nás družičky nesmírně oblíbily. Odhalená ramena a nadýchané rukávy… tyto šaty jsou doslova symbolem lásky a romantiky! Lehoučký materiál se navíc postará o pohodlný krok při tanci. Kromě světle zelené je na výběr také něžná meruňková a nebesky modrá.  

<<< Zelené plisované šaty spuštěné na ramena - Mia Dresses

Noblesní svatebčanka

Pokud vás čeká honosnější svatba, nabízíme vám krásky jako ušité pro vás. Nadýchaná sukně, romantická krajka a do tylu zahalený rukáv – v těchto šatech budete dokonalá družička. Mají neutrální béžovou barvu a byly navrženy s citem pro detail. V bílé se dokonce líbí i nevěstám. Ty, které nechtějí být tuctové, osloví také šedo-bílá kombinace. Pokud se líbí i vám, možná to bude vaše letošní plesová volba.   

Béžové tylové šaty s krajkou - Mia Dresses >>>

 

Nevíme vám zaručit, zda i při dodržení všech nepsaných zásad nebudete náhodou v jedněch z našich šatů krásnější než nevěsta. Určitě vám však nemůže být upřena snaha obléct se přesně tak, jak se má. :)

Viděli jste už naše nová videa? Podívejte se, jak vaše vysněné šaty vypadají „naživo“ na Instagramu, Facebooku, TikToku a YouTube.

Zpět do obchodu