Ukažte ramena!

Můžete v nich vypadat zranitelně a něžně, ale také pořádně smyslně. Málokteré šaty působí tak žensky jako právě ty se spuštěnými rukávy. Čeká vás výjimečná událost či oslava? Najděte styl, který vám ideálně sedne. Budou to romantické květiny, mohutné volány, éterické maxi šaty či vášnivé červené mini? Stačí už jen jemný dotek bronzeru na opáleném dekoltu a váš letní styl bude dokonalý.

Přečtěte si také: Koktejlky a lá Carmen

Romantická

Květy a odhalená ramena jsou jednoduše neodolatelné kombo. Máte-li ráda romantický styl oblékání, dokonalejší šaty na letní oslavu toto léto neseženete. Mají nadýchanou sukni v trendové midi délce a přestože se zapínají zipem, jsou mírně elastické. Zvýrazněný pas jen umocňuje ženskost těchto šatů. Navíc, originálně navržený potisk je povýšil na umělecké dílo. Díky tomu si přitáhnete obdivné pohledy v jakékoli společnosti. 

Růžové květinové midi šaty spuštěné na ramena - Mia Dresses >>>

Nepřehlédnutelná

Pro skutečnou femme fatale 21. století byly stvořeny tyto výjimečné šaty. V klasickém střihu s jemně rozšířenou áčkovou sukní a zvýrazněným pasem předvádějí žhavý trend sezóny - mohutný volán. Vzadu je spuštěn až do poloviny zad, což zaručuje sexy vzhled. K jejich lesku vám stačí už jen perly a elegantní sandály na jehlovém podpatku.  

<<< Růžové mini šaty s mohutným volánem - Mia Dresses

Vášnivá

Neexistuje smyslnější barva než krvavě červená. Milujete ji i vy? Letní šaty se spuštěnými dlouhými rukávy a volánkovou sukní mají v této barvě vášeň španělských tanečnic. Díky příjemnému materiálu je oceníte nejen na večírku, ale přibalíte si je i na dovolenou. Stačí, když elegantní obuv vyměníte za letní sandály a můžete vyrazit na rande s vůní mořského vánku. Ještě více sexy volbou jsou přiléhavé carmen šaty s volánem, které zvýrazní každou vaši křivku. 

Červené krátké šaty spuštěné na ramena - Mia Dresses >>>

Něžná

Hledáte šaty pro letní oslavu, ve kterých se budete během celého dne cítit pohodlně a svěže? Přesvědčíme vás, že i volné maxi šaty mohou působit přitažlivě. Stačí vám odhalená ramena a vysoký rozparek. Meruňkové šaty z lehoučkého šifonu jsou ideální i jako šaty pro družičku. Pro všechny ostatní příležitosti se hodí také plisované šaty podobného střihu v luxusním smetanovém odstínu.  

<<< Meruňkové šifonové šaty spuštěné na ramena - Mia Dresses

Jedinečná

Carmen výstřih sluší také overalům. Přestože jejich popularita stále roste, na oslavu jsou stále méně tradiční volbou. V přiléhavém střihu jsou navíc určeny jen pro ty nejodvážnější. Pokud ráda poutáte pozornost, tento kousek bude pro vás jako stvořený. Úzký overal se zvonovými kalhotami v zářivé korálové barvě koupíte v našem e-shopu jen za 945 Kč. 

Korálový přiléhavý overal s volánem - Mia Dresses >>>

 

Šaty s odhalenými rameny jsou jako stvořené pro letní dny. Už teď však pro vás chystáme i plesové róby se spuštěnými rukávy, které léta patří k vašim oblíbeným stylům.

Pro nejnovější obsah ze světa módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Zpět do obchodu