V jednoduchosti je krása… a elegance také!

Šaty s vlečkou, vyšívané… princeznovské, přezdobené, bohatě řasené, zkrátka všechny pořádně „načančané“ nejsou ani zdaleka vaším šálkem kávy? Hledáte kousek, který jen decentně podtrhne vaši krásu? Správné detaily dokážou i jednoduchý střih proměnit v dokonalou róbu hodnou nejvyšších společenských událostí. Ale to vy už dobře víte. Pojďte se podívat, které jednoduché šaty jsou v této sezóně nejkrásnější.    

Přečtěte si také: Nový trend ve společenských šatech

Máte krásná ramena a dekolt, kterému bude slušet korzet, střih na jedno rameno či šaty typu carmen? Nebo upřednostňujete tenká ramínka, nebo právě naopak, necítíte se komfortně bez překrytých ramen? Ať jsou Vaše preference jakékoli, v nové kolekci společenských šatů máme pro každou ženu elegantní a zejména opravdu jednoduché řešení.

Odhalené paže

Už ne holka, ale ještě ani žena… Pokud právě hledáte šaty na stužkovou, čeká vás důležitá volba. Princeznovský model je klasikou maturitních večírků, ale pokud toužíte být jedinečná, sáhněte po barvě, která není tuctová. Čokoládová barva je pořádně smyslná a prozradí o vás, že už jste opravdu dospělá. Módní maxi délka a rozparek, který ukážete jen budete-li chtít, jsou přesně ty detaily, na kterých v tento památný večer záleží. Něžnější, ale stále netypickou alternativou jsou jednoduché společenské šaty světle modré barvy se zajímavě řešeným výstřihem. Pro zralejší ženy je určen model s padlými ramínky, který svědčí postavě typu „krev a mléko“. Pokud se definujete spíše jako sportovní typ, padnou vám asymetrické šaty v královské modré.

Špagetová ramínka

Jednoduché šaty na tenká ramínka jsou letos hitem všech svateb. Právě u šatů pro družičky se v posledních letech upouští od okázalých ozdob a složitých střihů. Se správnými doplňky a účesem se však v takových šatech rozhodně neztratíte ani na větším plese. Z této kategorie jsou nepochybně i třpytivé šaty, které máme v nabídce nejen v cyklámenové barvě. Pokud je luxus vaše druhé jméno, máme pro vás na výběr velké množství modelů z oblíbeného materiálu. Který střih si získá vaše srdce – saténové šaty těsně obepínající oblast boků či s originální šněrovačkou na zádech?

Náš tip: Hledáte opravdu jednoduché, a zároveň univerzální šaty vhodné pro každou - více či méně společensky významnou událost? Model v nestárnoucí starorůžové barvě zaručuje pohodlnost padavých střihů, ale všechny na pohled nenápadné detaily, jako jsou dvojitá ramínka, vázání v pase, řasená sukně a rozparek, je mění na výjimečný kousek, který si zamilujete. Prohlédněte si také fotografie zádové části.

Sexy rukávy

Oblíbené jsou zejména v zimním období, ale celoročně také u žen, které se necítí sebejistě s odhalenými pažemi. Dlouhé rukávy dokáží šatům přidat na eleganci a možná vás překvapí, že existují střihy, které jsou i v tomto provedení pořádně přitažlivé. Ztělesněním noblesy jsou smaragdové šaty s páskem a všechny pohledy přitáhne přiléhavý model s hlubokým výstřihem. Chcete-li to hrát na „femme fatale“, máme pro vás černé šaty s vysokým rozparkem v luxusním sametu. Prohlédněte si je i v dalších barvách. Potěšíme i ženy, které hledají něco jemného, decentního. Vínové šaty z šifonu s jemnou krajkou jsou pro vás jako ušité. Tak co, přesvědčili šaty s rukávy i vás?

 

Někdy opravdu není třeba k dokonalosti mnoho. Šikovný střih či pozoruhodný detail dokážou zázraky a nemusíte se přemáhat do šatů, ve kterých se cítíte nesvá. Jednoduché společenské šaty jsou dnes na místní ples, stužkovou i klasickou svatbu běžná volba a naše letošní nabídka je na ně opravdu bohatá.

Chcete-li být vždy včas informována o aktuálních módních novinkách, sledujte nás na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube

Zpět do obchodu