Výprodej společenských šatů

Nejkrásnější šaty pro vás objednáváme s rezervou, aby si je mohla obléct každá žena, které se zalíbí. V minulé plesové sezóně vás bylo tolik, že nám z mnoha oblíbených modelů zůstala jen poslední čísla. Čeká vás významná společenská událost nebo si chcete ušetřit stres ze shánění róby v období, kdy ji naléhavě potřebují další tisíce žen? Najděte už teď nadčasové společenské šaty ve vašem čísle za cenu, která potěší.  

Přečtěte si také: Manuál pro družičky: Takto vypadají ideální šaty

Šaty ve velikosti S - 1 334 Kč

Elegantní, ženské, noblesní a nepochybně výjimečné… takové jsou šaty v malinovém odstínu. Poskytují ukázkový příklad, jak se dá být sexy velmi šarmantním způsobem. Střih mořské panny nádherně obepne boky a padlé rukávy. cold shoulders stylu, volně přecházející do nádherné vlečky, působí nesmírně půvabně. Hluboký výstřih v tomto střihu nevypadá ani trochu vyzývavě. A nijak nebude vyrušovat ani vás samu, jelikož díky nastavitelným ramínkům bude vše sedět tak, jak má. Až do vyprodání jsou šaty dostupné pro ženy o velikosti S a M. Pokud hledáte spíše šaty s rozparkem, ve velikosti S máme ještě poslední kousky šatů v podmanivém červeném odstínu. Koupíte je za zvýhodněnou cenu 1 600 Kč. 

Malinové šifonové společenské šaty - Mia Dresses >>>

Šaty ve velikosti M - 1 555 Kč

Ráda vyčníváte z davu a děsíte se myšlenky, že byste na významnou událost přišli oblečená podobně, jako každá druhá? Pokud už dlouho hledáte skutečně originální společenské šaty, osloví vás variabilní šaty pro vázání v přenádherném odstínu královské modré. Tady jejich jedinečnost ani zdaleka nekončí. Páskovaný materiál se při plesových šatech používá jen zřídka, ale odkdy jsme viděli tyto šaty, zastáváme názor, že je to velká škoda. Dodatečné kouzlo jim dodaly jemné třpytky. Z praktického hlediska oceníte, že jsou na prsou vyztužené a vzadu prošívané gumičkami. Koupíte je za zlomek jejich ceny. Prohlédněte si také další modré šaty ve velikosti M za zvýhodněné ceny.

<<< Modré společenské šaty s vázáním - Mia Dresses

Šaty ve velikosti L - 1 990 Kč

Pudrová růžová je jednou z barev, které vyhledáváte nejčastěji, když potřebujete nové společenské šaty. Právě v tomto odstínu nám zůstaly poslední kousky s písmenem L na štítku. Pokud je to vaše velikost a hledáte šaty pro družičku, ideální model představují jednoduché šaty svůdného střihu. Na letní svatbu jsou jako stvořené. Dostatečně elegantní, ale ne přehnaně pompézní. Zdobí je jen jemná krajka, jsou pohodlné a dokonale tvarují postavu. V podobě lesklých šatů s korzetem se něžná růžová hodí i na ples. Pokud nezaváháte, nyní je můžete mít o 24 % levněji.    

Růžové společenské šaty s korzetem - Mia Dresses >>>

Šaty ve velikosti XL - 2 052 Kč

Satén jsou zárukou podmanivého vzhledu s dávkou noblesy a tento model není vyjímkou. Jelikož z něj zůstaly jen poslední velikosti, stal se dostupnějším. Zajímavě řešenými ramínky upoutají luxusní šaty pozornost zejména na vaše záda, ale za pozornost stojí i tvz. trumpet střih, který definuje křivky. Pokud zrovna nehledáte saténové šaty, možná budou vaším šálkem kávy přiléhavé šaty spuštěné na ramena. V nabídce jsou v modré i rubínové barvě. Smyslný krvavě červený odstín mají volnější šaty z padavého materiálu. Dopřát si je můžete jen za 1 436 Kč

<<< Tmavě modré saténové šaty s odhalenými zády - Mia Dresses

Šaty ve velikosti XXL - 1 782 Kč

Společenská róba může mít i podobu napohled jednoduchých šatů. Přiléhavé červené šaty se hodí na ples i do vysoké společnosti, například na galavečer. Může za to jejich rafinovaný střih se smyslně spuštěnými rukávy a elegantní vlečkou. No pokud v tomto období hledáte spíše méně výrazné, krátké šaty pro družičku, máme pro vás ve stejné velikosti romantické šaty s krajkou a áčkovou sukní. Jen za pohádkových 1 053 Kč. Materiál je jemně elastický a vzadu se zapínají zipem.    

Červené přiléhavé šaty spuštěné na ramena - Mia Dresses >>>

 

Hodit se do gala vás opravdu nemusí stát moc. Na nejbližší společenské událost můžete vyrazit v novém, a přitom nemusíte dělat žádné ústupky v oblasti stylu. Najděte opravdu krásné společenské šaty v nabídce našeho e-shopu.

Pro více inspirace ze světa módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Zpět do obchodu